Новий альбом Celine Dion - Encore un soir: рецензія

1. Слухати альбом Celine Dion - Encore un soir прямо зараз:

Новий альбом Celine Dion - Encore un soir присвячений пам'яті чоловіка і продюсера співачки Рене Анжеліла (René Angélil), який помер в січні 2016- го року Новий альбом Celine Dion - Encore un soir присвячений пам'яті чоловіка і продюсера співачки Рене Анжеліла (René Angélil), який помер в січні 2016- го року. 26-я платівка в дискографії співачки записана французькою мовою, і цей альбом став лебединою піснею артистки, в останній раз зізнається чоловіку в любові. Це щира, механхолічная акустична робота вийшла 26-го серпня, але її складно назвати річної: занадто багато болю і смутку чуєш в кожній з цих пісень. Втім, канадська діва не втрачає шарму і тієї світлої енергетики, яка завжди була притаманна її творчості. 48-річна Селін стійко прийняла удар долі і зробила самий простий і зрозумілий для музиканта крок - продовжила займатися музикою.

Уже зараз відомо, що наступна платівка Діон буде англомовною, і в інтерв'ю співачка не раз відзначала пісню Recovering, яку для неї написала Pink. Що стосується альбому Encore un soir (Фр. Ще один вечір - прим.ред.), То це досить рівна і добре зроблена робота, якою можна пишатися. Але, мабуть, не надто явно. Платівку можна назвати видатною, новаторською. Це досить особистий і простий альбом, по-своєму гарний і безумовно професійно зроблений. Якщо ви не є шанувальником Селін Діон, цей реліз швидше залишить у вас враження про злагоджену і добротної роботі виконавця і автора пісень, але без претензії на хітовість.

Втім, на наш погляд, канадська співачка завжди була досить комерційно рівним артистом, який вміло і стабільно брав верхні рядки чартів завдяки перевіреної формулою успіху і наполегливій праці. Напевно, оцінити енергетику Селін найкраще, подивившись її живий виступ, тому що вона дійсно крутий живий виконавець. На противагу цьому відчуттю альбом Celine Dion - Encore un soir звучить занадто спокійно, в ньому відчувається переживання самої артистки, але і присутнє відчуття великої глибокої втоми. Для осіннього плейлиста безумовно хороший вибір, особливо якщо вам також є, про що посумувати.

Слухати альбом Celine Dion - Encore un soir прямо зараз:

Якщо ви знайшли помилку, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.